
کد خبر:۷۸۶۶۷۵
دلیل غیبت استراماچونی در مراسم برترینها مشخص شد
مراسم برترینهای فوتبال ایران در حالی برگزار شد که سرمربی ایتالیایی استقلال در این مراسم غایب بود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مراسم برترینهای فوتبال ایران دیروز (شنبه) در یکی از هتلهای مجلل تهران برگزار شد. در این مراسم برخی از سرمربیان و بازیکنان فوتبال دعوت شده بودند. در بین مهمانان حاضر در مراسم برترینها نکتهای وجود داشت که توجهها را جلب میکرد که آن حضور کالدرون، سرمربی جدید پرسپولیس و غیبت استراماچونی، سرمربی جدید استقلال بود.
پس از پیگیریها مشخص شد که استقلالیها به این دلیل که دیر متوجه شدند به مراسم برترینها دعوت شدند، فرصت انجام هماهنگیهای لازم با استراماچونی را پیدا نکردند و به همین دلیل سرمربی ایتالیایی استقلال نتوانست همانند کالدرون، همتای سرخپوشش در مراسم برترینها حضور پیدا کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
کلا آقای فتحی همه چیز رو دیر متوجه میشه.خدا ازت نگذره سلطانی فر خائن که یک مدیر ناکارآمد رو گذاشتی مدیرعامل استقلال
پاسخ