گفت و شنود/ چیکار داری؟!
کد خبر:۷۸۷۳۶۷

گفت و شنود/ چیکار داری؟!

یارو رفته بود دزدی کنه، صاحبخونه یقه‌اش را گرفت و چندتا اردنگی بهش زد و گفت؛ مرتیکه بی‌پدر و مادر اینجا چیکار می‌کنی؟
گفت و شنود/ چیکار داری؟!

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، روزنامه «کیهان» در گفت و شنود خود نوشت:

گفت: ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه گفته است ایران نباید به سلاح اتمی دست پیدا کند!

گفتم: حیوونکی بدجوری خیط کاشته، حالا می‌خواهد جبران کند! ایران خودش اعلام کرده که سلاح هسته‌ای را حرام می‌داند و در پی ساخت آن نیست.

گفت: همه حرفشان این بود که زمینه ملاقات روحانی و ترامپ را فراهم کنند و حالا که سنگ روی یخ شده‌اند، موضوع را عوض کرده‌اند!

گفتم: اگر چند تا موشک دیگر به اسرائیل و ریاض و پایگاه‌های نظامی آمریکا شلیک بشود، می‌گویند اصلاً می‌خواستیم درباره کنترل صنایع موشکی خودمان با شما مشورت کنیم!

گفت: ایول!

گفتم: یارو رفته بود دزدی کنه، صاحبخونه یقه‌اش را گرفت و چندتا اردنگی بهش زد و گفت؛ مرتیکه بی‌پدر و مادر اینجا چیکار می‌کنی؟ دزد که بدجوری دستپاچه شده بود گفت؛ اینجا چیکار نکنم پس کجا چیکار کنم؟!

پربازدیدترین آخرین اخبار