بررسي گزارش برنج هاي وارداتي آلوده در كميسيون اصل 90
دكتر انوشيروان محسني در گفت و گو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: كميسيون اصل نود پس از بررسي اين گزارش نتايج بدست آمده را به رئيس مجلس ارائه مي دهد.
وي در خصوص اظهارات برخي از مسئولان وزارت بهداشت مبني بر وجود اختلافات فراوان در نتايج آزمايشات صورت گرفته افزود: اين گزارش و آزمايشات صورت گرفته قطعيت دارد؛ چرا كه در يكي از آزمايشگاه هاي معتبر و در شرايط كاملا استاندارد صورت گرفته است.
نماينده مردم بندپي در مجلس با بيان اينكه سازمان استاندارد تحقيقات صنعتي كه مسئوليت ارزيابي و سنجش آزمايشگاه ها را بر عهده دارند، براي اين آزمايشگاه گواهي ايدز صادر كرده است، ادامه داد: برخي از مسئولان براي فرار از زير بار مسئوليت، مسائلي چون وجود اختلاف در نتايج آزمايشات را مطرح مي كنند.
محسني با اشاره به جلسه شش تن از اعضاي كميسيون بهداشت از جمله دكتر شهرياري، پزشكيان، مرندي و قاضي زاده با دكتر لاريجاني، رئيس مجلس شوراي اسلامي اذعان داشت: در اين جلسه مسائل و احكام برنامه پنجم توسعه در بخش سلامت و توصيه هاي مقام معظم رهبري به منظور ارائه برنامه اي با محتواي قومي مورد بررسي و ارزيابي قرار گرفت./انتهاي پيام/