کد خبر:۷۸۸۸۹۷
حسینیه دانشجو |

حجت‌الاسلام علوی تهرانی: پذیرش امامت و ولایت شاخصه مهم دین اسلام است

یک استاد حوزه علمیه با بیان‌اینکه غدیر، آزمون اسلام از امت بود، گفت: اگر مومنان به دین اسلام، قطب‌نمای قلب خود را با مساله امامت و ولایت تنظیم نکرده باشند به طور قطع دچار انحراف می‌شوند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام «سید محمدباقر علوی تهرانی» در مراسم سوگواری دهه اول محرم که در مسجد امیر برگزار شد، اظهار کرد: پذیرش امامت و ولایت شاخصه مهم دین اسلام بود که در غدیر از مردم درباره آن آزمون گرفته شد.

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه غدیر روز سنجش مسلمانان بود تا زاویه خود با مساله ولایت و امامت را امتحان کنند، ابراز کرد: حضرت فاطمه (س) با استناد به خطبه غدیر پیامبر (ص)، امیرمومنان امام علی (ع) و ۹ فرزند ایشان را جانشین پس از پیامبر (ص) معرفی می‌فرمایند که هر کس تابع آنان باشد به صراط مستقیم هدایت می‌شود.

حجت الاسلام علوی تهرانی با بیان اینکه امام همچون کعبه هستند که مردم باید گرد ایشان جمع شوند و ایشان نباید دنبال مردم بروند، گفت: اگر پس از واقعه غدیر مسلمانان از امیرمومنان امام علی (ع) اطاعت می‌کردند همه مشکلات جهان اسلام برطرف شده و انحراف و گمراهی‌ها از بین می‌رفت.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه امامت و ولایت نتیجه بعثت است، اظهار کرد: در جریان سقیفه مسلمانان امامت و ولایت را کنار زدند و درباره خلافت طبق شهوت و دوران جاهلیت بدعت قرار دادند.

حجت الاسلام علوی تهرانی با استناد به روایتی از حضرت زهرا (س)، بیان کرد: خداوند امیرمومنان امام علی (ع) را به خلافت و جانشینی پیامبر (ص) انتخاب کردند، اما مسلمانان با کنار گذاشتن حضرت امیر (ع)، حق را رها کردند.

وی با بیان اینکه انسان از طریق امام می‌تواند مساله توحید را درک کند، اضافه کرد: معرفت و اطاعت نسبت به ولایت، ما را به معرفت و اطاعت نسبت به توحید می‌رساند.

این استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: تا زمانی که جامعه اسلام با امامت و خلافت امیرمومنان امام علی (ع) مشکل داشته باشند و آن را نپذیرند، مشکلات و گرفتاری آن‌ها ادامه خواهد داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار