کد خبر:۷۹۰۱۵۵

دردسر جدید باشگاه پرسپولیس؛ یک آژانس هواپیمایی طلبکار شد!

باشگاه پرسپولیس بدهی سنگینی به یک آژانس هواپیمایی دارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مدیریت جدید باشگاه پرسپولیس بعد از شروع کارش در این باشگاه با بدهی سنگین به یک شرکت هواپیمایی مواجه شده است. این آژانس هواپیمایی یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان از باشگاه پرسپولیس طلب دارد. این در حالی است که رئیس این شرکت در بازی فصل گذشته این تیم در لیگ قهرمانان آسیا مقابل الاهلی امارات به میزبانی باشگاه الوصل امارات چک ضمانت یک و نیم میلیارد تومانی برای باشگاه پرسپولیس می‌گذارد که این چک هم برگشت می‌خورد.
شرکت اشاره شده از محمدحسن انصاری‌فرد خواستار مطالباتش شده و قصد ندارد تا زمانی که تکلیف آن‌ها مشخص شود سرویسی در اختیار پرسپولیس قرار دهد. ضمن اینکه این باشگاه سال‌هاست که با این شرکت هواپیمایی همکاری دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار