آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۰۳۹۶

کی‌روش: از عملکرد کلمبیا راضی‌ام، اما نتیجه بد بود

سرمربی تیم ملی کلمبیا بعد از تساوی مقابل ونزوئلا از نتیجه بازی ابراز نارضایتی کرد.
 به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم ملی فوتبال کلمبیا بامداد امروز در دیداری دوستانه به مصاف تیم ملی ونزوئلا رفت و این دیدار با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید.

کارلوس کی روش، سرمربی سابق کشورمان و کنونی کلمبیا بعد از این بازی گفت: این بازی برای ما جشن خوبی بود، چون برای اولین بار کلمبیا فرصت‌های زیادی را برای خودش خلق کرد. ونزوئلا در این بازی در لاک دفاعی فرو رفت، امیدوارم بزودی تمام بازیکنان ما برای بازی آماده باشند. با وجود عملکرد خوب تیم، اما نتیجه بد بود.

وی افزود: این بازی برای ما تجربه خوبی بود. از بازیکنان ذخیره استفاده کردیم و شناختم از آن‌ها بهتر شد. ما در طول هفته کنار بازیکنان حضور داریم و هر روز تمرین می‌کنیم و هر بازیکنی پست خودش را می‌داند و به خوبی در این بازی تمرکز کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار