کد خبر:۷۹۰۴۷۵
حسینیه دانشجو |

تمهیدات نیروی انتظامی برای اربعین حسینی/ سردار اشتری: مردم از سفر بدون گذرنامه خودداری کنند

فرمانده ناجا گفت: امیدوارم با تمهیداتی که پیش بینی شده زائران اربعین به خوبی از مرز‌هایی که مشخص شده عبور کرده و در سلامت و امنیت کامل نیز به موطن خود بازگردند.
به گزارش گروه حسینیه دانشجو، سردار حسین اشتری فرمانده ناجا در جمع هیئت‌های مذهبی و عزاداران اباعبدالله الحسین (ع) شهر اصفهان از تمهیدات ویژه پلیس برای امنیت مسافرت‌های جاده‌ای در روز‌های پایانی شهریورماه خبر داد و گفت: همکاران من در تمامی راه‌های درون و برون شهری آماده خدمت رسانی به مردم هستند.

او افزود: به شهروندان توصیه می‌کنم با دقت و حوصله رانندگی کرده و از رانندگی کردن باحالت خستگی و خواب آلودگی پرهیز کنند تا ان شاءالله اتفاق ناگواری برای آن‌ها و سرنشینانشان به وجود نیاید.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور درباره تمهیدات ناجا برای اربعین حسینی (ع) گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته شرایط برای سفر زائران اربعین با کیفیت مطلوب تری نسبت به سال‌های گذشته فراهم شده و نیروی انتظامی در کنار سایر دستگاه‌های مربوطه از آمادگی لازم برای خدمت رسانی به زائران برخوردار است.

او بیان کرد: از زائران می‌خواهیم با همکارانم در پایانه‌های مرزی نهایت همکاری را داشته باشند و از سفر کردن بدون گذرنامه خودداری کرده و حتماً به توصیه‌ها و هشدار‌های پلیس توجه لازم داشته باشند.

فرمانده ناجا گفت: امیدوارم با تمهیداتی که پیش بینی شده زائران اربعین به خوبی از مرز‌هایی که مشخص شده عبور کرده و در سلامت و امنیت کامل نیز به موطن خود بازگردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار