کد خبر:۷۹۱۷۷۸

بیرانوند دروازه بان پرسپولیس در دربی ۹۰

علیرضا بیرانوند، دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس تهران در دربی ۹۰ مقابل تیم فوتبال استقلال است.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بازی تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس در چارچوب هفته چهارم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران درحالی قرار است، یکشنبه هفته آینده (۳۱ شهریور ۱۳۹۸) در ورزشگاه آزادی برگزار شود که علیرضا بیرانوند، دروازه با تجربه پرسپولیسی ها، پس از پشت سر گذاشتن یک جلسه محرومیت خود می‌تواند رو در روی استقلال بازی کند.

این بازیکن پس از دیدار پرسپولیس و تراکتور، با یک جلسه محرومیت از سوی کمیته انضباطی مواجه شد و به همین دلیل بوژیدار رادوشوویچ مقابل صنعت نفت آبادان بازی کرد، اما برای دیدار با استقلال، بیرانوند درون دروازه خواهد ایستاد.

بیشتر بخوانید: پیکر کودک هشت ساله جان باخته در ورزشگاه آزادی به بیمارستان شماره ۲ منتقل شد/ حضور قاضی کشیک در محل حادثه

کالدرون اعتقاد ویژه‌ای به این بازیکن دارد و قرار است رو در روی استقلال از ابتدا بازی کند. در لیگ نوزدهم، بیرانوند تنها یک بازی مقابل تراکتور انجام داده و در ۲ بازی دیگر مقابل پارس جنوبی جم و صنعت نفت آبادان به دلیل محرومیت حضور نداشت.

البته نکته جالب این است که هر وقت بوژیدار رادوشوویچ برای پرسپولیس بازی کرده، این تیم نتیجه خوبی گرفته و موفق به پیروزی شده است.

تقابل استقلال و پرسپولیس در دربی ۹۰، یکشنبه هفته آینده از ساعت ۱۸:۴۵ در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد و باید دید برنده این دیدار چه تیمی خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار