گوريل‌ها مانند انسان‌ها گرگم به هوا بازي مي كنند
کد خبر:۷۹۳۷۳
بنابر نتايج تحقيقات جديد

گوريل‌ها مانند انسان‌ها گرگم به هوا بازي مي كنند

بررسي‌هاي جديد نشان مي دهد، گوريل‌ها نيز به همان شيوه انسان‌ها گرگم به هوا بازي مي كنند.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از« لايوساينس»، محققان دانشگاه پورت موث انگليس دريافتند كه گوريل‌ها نيز به همان شيوه‌اي كه انسان‌ها گرگم به هوا بازي مي كنند، اين بازي را انجام مي دهند.

محققان به تجزيه و تحليل تصاوير ويديوئي گرفته شده از 21 گوريل متشكل از 6 گروه مختلف در 5 باغ وحش اروپا طي سه سال پرداختند و به اين نتيجه رسيدند كه شيوه اين بازي در آنها درست مانند انسان‌ها است.

گوريلي كه نقش گرگ را بر عهده دارد به دنبال ساير گوريل‌هاي هم بازي خود مي دود و در صورتي كه موفق به زدن يكي از آنها شود، آن گوريل بايد گرگ شود و به دنبال ساير هم بازي‌هاي خود بدود و اين درست همان شيوه‌اي است كه انسان‌ها در بازي گرگم به هوا آن را دنبال مي كنند.

مارنيا داويلا رز، زيست شناس رفتاري در دانشگاه پورت موث اظهار كرد: در حين بازي گوريل‌ها مانند كودكان دهان خود را باز مي كنند و گوريل عهده دار نقش گرگ نيز دقيقاً مانند انسان‌ها ضربات محكمي را به هم تيمي‌هاي خود مي زنند.

وي گفت: انجام اين بازي توسط گوريل‌ها،به آنها كمك مي كند تا چگونگي برخورد و مقابله كردن با درگيري‌هاي واقعي و مهارت‌هاي ارتباطي خود با ساير هم تيمي‌هايشان را بيازمايند.

همچنين نتايج اين تحقيق در نسخه اينترنتي مجله بيولوژي لترز به چاپ رسيده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار