برگزاري مراسم توديع و معارفه مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد واحد رودبار
کد خبر:۷۹۴۳

برگزاري مراسم توديع و معارفه مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد واحد رودبار

مراسم توديع و معارفه مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد واحد رودبار صبح امروز در گيلان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از رشت، حميدرضا يكتاپرست، جانشين بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان گيلان در اين مراسم با بيان اينكه تشكيل بسيج و اهداف آن براساس آرمان هاي حضرت امام خميني (ره) و مقام معظم رهبري تبيين شده است، وظايف بسيجيان براي رسيدن به اهداف و آرمان هاي حضرت امام خميني (ره) را تعامل با رئيس دانشگاه عنوان كرد.

وي اظهار داشت: دانشجويان بايد با وارد شدن به عرصه هاي تعريف شده در بسيج دانشجويي، با رئيس دانشگاه خود تعامل، همكاري و مشورت داشته باشند.

در ادامه اين مراسم، حجت خرم، مسئول بازرسي بسيج دانشجويي دانشگاه هاي اين استان با اشاره به بحث طرح تحول و تعالي در اين تشكل، به سئوالات دانشجويان در اين زمينه پاسخ داد.

لازم به ذكر است، در پايان اين مراسم، جواد جانفرازي به عنوان مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد واحد رودبار معرفي و از زحمات مصطفي كاشفي، مسئول سابق بسيج دانشجويي اين دانشگاه قدرداني شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار