کد خبر:۷۹۴۷۷۵
حسینیه دانشجو |

فروش اینترنتی پروازهای اربعین ممنوع شد

در نشست شورای حمل‌ونقل و لجستیک با حضور وزیر راه و شهرسازی اعلام شد که در ایام اربعین فروش اینترنتی بلیت هواپیما ویژه این ایام ممنوع است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمد اسلامی در نشست شورای حمل‌ونقل و لجستیک با تأکید بر این‌که باید سطح خدمات پروازی به‌نحوی باشد که مردم برای سفر‌های اربعین نسبت به گذشته بیشتر از هواپیما استفاده کنند خطاب به رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، خواستار معرفی نماینده ویژه این سازمان در عراق برای جلوگیری یا پیگیری و رسیدگی به مشکلات و اتفاقات ناگهانی در قبال ایرلاین‌ها و زائران شد.

وی همچنین خواستار هماهنگی بیشتر بین شرکت راه‌آهن و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شد تا زائران در زمان برگشت پس از انتقال به هاب‌های کرمانشاه، همدان و خرمشهر، خود را با استفاده از حمل‌ونقل ریلی به شهر‌های محل سکونت خود برسانند.

در این جلسه گزارش قیمت بلیت هواپیما مطرح شد و سپس موضوع نرخ بلیت ویژه اربعین مورد بحث و بررسی قرار گرفت که طبق اعلام معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشور عنوان شد: تاکنون ۶۲۶ مجوز پرواز برای ایام اربعین صادر شده و طبق برنامه‌ریزی تا ۷۲۰ مجوز برای پرواز به فرودگاه‌های نجف و بغداد ظرفیت ایجاد شد.

مرتضی دهقان معاون هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری گفت: ایرلاین‌ها می‌توانند درخواست خود را برای ایجاد مسیر پروازی جدید به سازمان هواپیمایی کشوری ارسال کنند تا در صورت موافقت نرخ‌گذاری بر اساس مسافت انجام شود.

وی افزود: امسال فروش اینترنتی بلیت هواپیما ویژه ایام اربعین ممنوع اعلام شده و با هماهنگی دستگاه‌های نظارتی و پلیس فتا به‌شدت با آن برخورد می‌شود.

در این جلسه مطرح شد دامنه قیمت بلیت پرواز‌های ویژه ایام اربعین حدفاصل ۲۰ تا ۳۰ مهرماه با احتساب مسافت مبدأ و مقصد است و در قبال بلیت‌های دوطرفه، اگر رفت و یا برگشت در بازه‌های زمانی ذکرشده ۱۰ روزه نباشد، شرکت‌ها موظف‌اند نرخ اعلامی ویژه اربعین را در نظر بگیرند.

معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گزارشی از برنامه‌ریزی انجام‌شده در خصوص مدیریت و برنامه‌ریزی در مدیریت سفر‌های اربعین ارائه کرد و گفت: ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس درون‌شهری برای جابه‌جایی زوار بین مرز تا پایانه مرزی و ۱۲۵۰ دستگاه دیگر داخل خاک عراق تا مرز به زائران خدمات ارائه می‌کنند.

در این جلسه عنوان شد، نرخ بلیت ویژه اتوبوس‌ها به‌مناسبت ایام اربعین حسینی (ع) سال جاری افزایش نداشته است،، اما افزایش قیمتی که در ابتدای سال جاری برای اتوبوس‌ها در نظر گرفته شده است موجب تغییر اندکی در قیمت بلیت اتوبوس‌های ویژه اربعین می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار