اگر مي خواهيد تمام آرزوهاي دنيايي و آخرتي شما برآورده شود ...
کد خبر:۷۹۵۰۷
نماز پنجشنبه ماه شعبان

اگر مي خواهيد تمام آرزوهاي دنيايي و آخرتي شما برآورده شود ...

کسي که در پنجشنبه ماه شعبان دو رکعت نماز به جا آورد که در هر رکعت سوره فاتحه را يکبار و قل هواللّه احد را صد بار بخواند و بعد از سلام دادن، صد بار بر پيامبر درود فرستد، خداوند تمام خواسته هاي ديني و دنيايي او را برآورده مي فرمايد.

به گزارش گروه معارف «شبکه خبر دانشجو»، روز پنجشنبه در ماه شعبان داراي فضيلت و برتري مي باشد حضرت علي عليه السلام درباره اين روز مي فرمايد:

در هر پنج شنبه ي شعبان آسمان ها زينت شده و آن گاه فرشتگان عرض مي کنند: خداي ما! روزه داران شعبان را ببخش و بيامرز و دعايشان را اجابت فرما.

بنابراين کسي که در پنجشنبه ماه شعبان دو رکعت نماز به جا آورد که در هر رکعت سوره ي فاتحه را يکبار و قل هواللّه احد را صد بار بخواند و بعد از سلام دادن، صد بار بر پيامبر درود فرستد، خداوند تمام خواسته هاي ديني و دنيايي او را برآورده مي فرمايد.(1)

1- المراقبات.

/انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار