آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۶۱۵۴

کاپیتان پرسپولیس مقابل پیکان بازی نمی‌کند

سید جلال حسینی در هفته هفتم رقابت‌های لیگ برتر هم مقابل صنعت نفت آبادان بازی نخواهد کرد.
 به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در چارچوب هفته هفتم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران، درحالی تیم‌های فوتبال پرسپولیس و صنعت نفت آبادان در ورزشگاه آزادی به مصاف هم می‌روند که ۲ تیم تلاش می‌کنند تا با پیروزی در این مسابقه، به رده‌های بالایی جدول برسند.

کالدرون درصدد است تا در این مسابقه از زوج محمد انصاری و محمد حسین کنعانی زادگان مانند بازی با شهر خودرو استفاده کند که با این وجود بازهم به سید جلال حسینی بازی نخواهد رسید. او که به دلیل مصدومیت حدود ۲ هفته با سرخ‌ها تمرین نکرد، بازی‌هایی از جمله استقلال تهران، سپاهان اصفهان، ماشین سازی تبریز و شهر خودرو از دست داد و به دلیل اینکه خلیل زاده از این بازی محروم است، اما بازهم به سید جلال بازی نخواهد رسید.

البته پیش از این با توجه به محرومیت خلیل زاده در دیدار با پیکان، احتمال داشت کاپیتان نخست سرخ‌ها با کنعانی زادگان بازی کند که این موضوع منتفی نشده است، زیرا پرسپولیس در پست مدافع وسط، بازیکنانی از جمله محمد انصاری و محمد نادری را در اختیار دارد.

همچنین شنیده می‌شود به احتمال زیاد تا نیم فصل سید جلال حسینی در پرسپولیس بازی نخواهد کرد و از نیم فصل به عنوان مربی در پرسپولیس حضور خواهد داشت که هنوز هیچ مدیری از باشگاه پرسپولیس این خبر را تایید نکرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار