مصرف قرص جلوگيري از بارداري در زنان چاق موثر نيست
کد خبر:۷۹۶۳۷
بنا بر نتايج تحقيقات جديد

مصرف قرص جلوگيري از بارداري در زنان چاق موثر نيست

نتايج تحقيقات جديد نشان مي‌دهد كه برخي شيوه‌هاي جلوگيري از بارداري از جمله مصرف قرص در زنان چاق موثر نيست.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از «لايوساينس»، محققان در مجموع با هفت تحقيق مجزا بر روي 39 هزار و 531 زن به اين نتيجه رسيدند كه احتمال بارداري زنان چاق حتي در صورت استفاده از وسايل و شيوه هاي مختلف جلوگيري از بارداري بسيار بالا است.

در يكي از اين مجموع مطالعات نيز مشخص شد زناني كه شاخص توده بدن آنها بيشتر از ميزان نرمال است (25 يا بيشتر) احتمال بارداري در آنها نسبت به زناني با شاخص توده بدني معمولي، بسيار بيشتر است.

اين در حالي است كه برخي ديگر از شيوه هاي جلوگيري از بارداري در زنان چاق همچون تزريق هورمون، ممكن است تاثير بيشتري داشته باشد.

به طور كلي بين نرخ بارداري زنان چاق و لاغر كه از شيوه هاي مختلف جلوگيري از بارداري استفاده مي كنند، تفاوت جزئي وجود دارد.

نتايج اين تحقيق در نسخه ماه جولاي انتشارات كتابخانه كوچران در انگليس به چاپ رسيده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار