آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۸۸۲۰
با اعلام مسئول رسانه‌ای باشگاه؛

محرومیت باشگاه اوسترشوندس به خاطر سامان قدوس موقتا رفع شد

مسئول مطبوعاتی باشگاه اوسترشوندس سوئد اعلام کرد محرومیت این باشگاه از نقل و انتقال بازیکن به خاطر سامان قدوس موقتا از سوی دادگاه عالی ورزش رفع شده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مدتی پیش بود که فیفا باشگاه اوسترشوندس سوئد را به خاطر انتقال سامان قدوس به تیم آمیان فرانسه از دو پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد. قدوس هم به چهار ماه محرومیت و پرداخت ۴ میلیون یورو جریمه نقدی محکوم شد.

این رای در پی شکایت باشگاه اوئسکا اسپانیا صادر شد که معتقد بود قدوس پیش از آمیان، با این تیم اسپانیایی قرارداد بسته بود. قدوس و اوسترشوندس بعد از این رای فیفا به دادگاه عالی ورزش شکایت کردند.

روز گذشته «نیکلاس لیدستروم» مسئول رسانه ای تیم فوتبال اوسترشوندس اعلام کرد که با رای دادگاه عالی ورزش (CAS) محرومیت این باشگاه موقتا رفع شده است و اوسترشوندس مجاز به جذب نفرات جدید است.

لیدستروم گفت: دادگاه CAS تصمیم گرفته که باشگاه ما می تواند بازیکنان جدیدی را به خدمت بگیرد تا رای نهایی صادر شود. ما تا آن زمان حق داریم بازیکن بگیریم.

مسئول رسانه ای باشگاه اوسترشوندس تاکید کرد: هنوز زمان اعلام نهایی رای مشخص نیست ولی ممکن است یک سال طول بکشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار