بسيج دانشجويي با مطالبه گري خواهان بركناري نيروهاي ضدارزش است
کد خبر:۷۹۹۵
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه شاهد:

بسيج دانشجويي با مطالبه گري خواهان بركناري نيروهاي ضدارزش است

صداقت، مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه شاهد گفت: جنبش دانشجويي به خصوص بسيج دانشجويي با مطالبه گري از مجلس و دولت خواستار كناره گيري نيروهاي ضد ارزش هاي انقلاب اسلامي است.

محمد صداقت در گفت وگو با خبرنگار سياسي «شبکه خبر دانشجو»، درباره سخنان اخير يكي از مسئولان اجرايي مبني بر دوستي با اسرائيل اظهار داشت: حتي اگر اظهارات اين مسئول از روي قصد و غرض هم نباشد، اما تاكيد و پافشاري دوباره بر صحبت هاي خود نشان دهنده تناقص آشكار با سياست هاي امام راحل و مقام معظم رهبري است و مجلس بايد پيگير بركناري وي از اين مسئوليت باشد.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه شاهد اظهارات اين مسئول را به دليل تاكيد دوباره مبني بر اينكه هزار بار ديگر هم اين جملات را تكرار مي كنم را دقيقا همسويي با ديدگاه هاي رژيم صهونيستي دانسته و گفت: اين سخنان در منافات با  نظام جمهوري اسلامي است و علاوه بر بركناري، وي بايد به طور رسمي از ملت ايران عذرخواهي كند.

وي خاطرنشان كرد: همانطور كه جنبش دانشجويي همواره به مقابله با چنين اقداماتي بر آمده است، امروز نيز جنبش دانشجويي به خصوص بسيج دانشجويي از عقايد خود مبني بر حفظ آرمان هاي امام راحل و مقام معظم رهبري، لحظه اي كوتاه نخواهد آمد و با مطالبه گري از مجلس و دولت خواستار كناره گيري نيروهاي ضد ارزش هاي انقلاب اسلامي است.

صداقت تاكيد كرد: بسيج دانشجويي با محكوم كردن سخنان اين مسئول هوشيارتر از گذشته در راه حفظ دستاوردهاي نظام جمهوري اسلامي عمل خواهد كرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار