آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۹۶۴۲

چرا استقلالی‌ها از برنامه لیگ شاکی هستند؟

بازیکنان استقلال به یک دلیل مشخص از برنامه ریزی لیگ برتر شاکی هستند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، استقلال در شرایطی روز گذشته موفق شد سایپا  را با نتیجه ۴ بر صفر شکست بدهد که این تیم پنجشنبه هفته پیش با فجرسپاسی بازی کرده بود و در فاصله ۴ روز به استقبال این بازی آمد.

اما دلیل اعتراض استقلالی‌ها این است که سه تیم پرسپولیس،  سپاهان و تراکتورسازی، چون بیشتر از ۳ ملی پوش در تیم ملی داشتند بازی شان در جام حذفی به تعویق افتاد، اما استقلال مجبور شد بازی مرحله یک هشتم نهایی خود را برگزار کند.

حالا استقلال باید روز جمعه در هفته هشتم لیگ برتر به مصاف پارس جنوبی جم برود و در این بازی است که آبی‌ها به دلیل خستگی با مشکلاتی روبرو هستند.

استقلال برخلاف سال‌های گذشته در این فصل بازیکنان زیادی ندارد و استراماچونی کار سختی برای ریکاوری تیمش در بازی‌های فشرده لیگ در پیش دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار