کد خبر:۷۹۹۷۰۷

مدافع بارسلونا دوباره مصدوم شد

ساموئل اومتیتی مدافع فرانسوی بارسا به دلیل مصدومیت، بازی فردا مقابل اسلاویا پراگ را از دست خواهد داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بارسلونا فردا در زمین اسلاویا پراگ به میدان خواهد رفت و در صورت کسب پیروزی می تواند شانس صعودش به یک هشتم را بیش از پیش افزایش دهد. بارسا از دو بازی قبلی خود 4 امتیاز گرفته است.

در آخرین جلسه تمرینی پیش از عزیمت به پراگ، ساموئل اومتیتی مدافع فرانسوی بارسا از ناحیه ساق پای چپ مصدوم شد و بازی فردا را از دست داد. اومتیتی به تازگی و پس از 5 ماه مصدومیت به ترکیب بارسا برگشته بود و برابر ایبار، اولین بازی فصل خود را انجام داد. نمایش او عالی بود اما از بخت بد، بار دیگر دچار مصدومیت شده است. تیم پزشکی بارسا مدت زمان دوری او را اعلام نکرد.

علاوه بر اومتیتی، دیگر غایب بارسا سرجی روبرتو است. او در بازی با ایبار مصدوم شد و بین دو نیمه جای خود را به نلسون سمدو داد.

فهرست بارسا برای بازی با اسلاویا: تراشتگن، نتو، اینیاکی پنیا، سمدو، پیکه، تودیبو، لنگله، موسی واگه، آلبا، جونیور فیرپو، راکیتیچ، بوسکتس، آرتور ملو، ویدال، دی یونگ، لوئیس سوارز، مسی، دمبله، گریزمان و آنسو فاتی.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار