کد خبر:۷۹۹۷۷۲

بدهی ۴۴ میلیارد تومانی استقلال، پرسپولیس و تراکتور به ایرانسل

مدیرعامل ایرانسل گفت: ۱۵۱ میلیارد تومان به باشگاه‌های استقلال، پرسپولیس و تراکتور پرداخت شده که از این مبلغ، ۴۴ میلیارد تومان از پیش پرداخت‌های ایرانسل هنوز مستهلک نشده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بیژن عباسی، مدیرعامل ایرانسل گفت: از شهریور 96 تاکنون 151 میلیارد تومان به تیم‌های فوتبال استقلال، پرسپولیس و تراکتور پرداخت شده که از این مبلغ، 44 میلیارد تومان از پیش پرداخت‌های ایرانسل هنوز مستهلک نشده است.

وی افزود: میزان حمایت هواداران از باشگاه‌هایشان مبنای قرارداد است و تقریبا صددرصد مبالغ جمع آوری شده از حمایت و عضویت در سامانه‌های هواداری به باشگاه‌های طرف قرارداد برمی‌گردد اما در مقاطعی که باشگاه‌ها نیاز به پول بیشتری دارند مثل فصل نقل و انتقالات، ایرانسل از حساب شرکت به باشگاه‌ها کمک کرده که باید به مرور مستهلک شود که با به روز کردن این فرآیند، ایرانسل در حال حاضر 44 میلیارد تومان از این سه باشگاه طلب دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۶
یعنی حدود ۵۰ میلیارد تومان برای هر تیم . با این پولها چکار می کنند فقط حیف و میل پول ملت .
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار