بالندگي صنعتگران دارويي کشور زیر سایه تحریم ها
دكتر فريبرز فرساد در گفتوگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: نهمين همايش سالانه انجمن علمي داروسازان ايران كه با هماهنگي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي برگزار مي شود به صورت بازآموزي مدون است.
وي با اشاره به اينكه اين همايش با امتياز بازآموزي به صورت سخنراني و بحث گروهي برگزار مي شود، بيان داشت: امتياز بازآموزي اين همايش براي داروسازان عمومي و پزشكان عمومي، 12 در نظر گرفته شده است.
دبير انجمن علمي داروسازان ايران يادآور شد: در اين همايش به علت حجم سنگين استقبال، عملاً اجراي كارگاه امكانپذير نبود، ولي بعد از همايش به صورت برنامههاي موازي، كارگاههايي را برگزار خواهيم كرد.
فرساد اظهار داشت: متجاوز از 45 شركت، كارخانه و مركز مرتبط با بيماريهاي پوست و دارو در نمايشگاه جانبي اين همايش شركت كرده و پشتيبان بسياري از برنامههاي ما بودند.
وي با بيان اينكه كيفيت داروهاي ايراني به نوعي برآيندي از وضعيت اقتصادي جامعه است، گفت: ما در كشوري زندگي مي كنيم كه سرانه بهداشت و درمان آن حدود 10 دلار مي باشد و در مقايسه با كشورهاي همجوار ميزان پاييني را به خود اختصاص داده است.
دبير انجمن علمي داروسازان ايران ادامه داد: ما براساس فشارها و تحريمهاي اقتصادي موجود ناچاريم بازارهاي اروپايي غربي را از دست داده و به سمت بازارهاي اروپايي شرقي حركت كنيم.
فرساد اظهار داشت: با وجود همه فشارهاي اقتصادي و تحريمها، با كمك صنعتگران زحمتكش در بخش صنعت دارويي و همچنين هدايت آن در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، براي برطرف كردن مشكلات تلاشهاي بسياري صورت گرفته است.
وي خاطرنشان كرد: كشور ما زير سايه تحريم قرار گرفته، ولي با همه اين تحريم ها، بالندگي داروسازان در حوزه صنعت و ارتباط با بخش واردات چشمگير بوده است.
دبير انجمن علمي داروسازان ايران در پايان اظهار اميدواري كرد كه مردم مصرف بي رويه دارو را بدون مشورت و مشاوره با كادر تخصصي پزشكي و دارويي كاهش دهند./انتهاي پيام/