يك موي شما بر همه آن كاخ نشين ها ترجيح دارد
کد خبر:۸۰۴۵۰
بازخواني// بيانات امام امت در تجليل از كوخ نشينان و پابرهنگان:

يك موي شما بر همه آن كاخ نشين ها ترجيح دارد

يك موي شما بر همه آن كاخ نشين‌ها و آن‌هايي كه در اين انقلاب هيچ فعاليتي نداشتند، بلكه كارشكني هم تا آن اندازه كه مي‌توانستند مي‌كردند و الان هم هر مقدار كه بتوانند مي كنند، يك موي شما بر همه آنها ترجيح دارد.

 گفتمان ناب؛ حضرت امام خميني (ره) طي بيانات خود در ديدار با اقشار مختلف مردم جنوب تهران در تاريخ 16 فروردين 1361 فرمودند:

انقلاب اسلام، اين انقلاب مهم اسلامي، رهين كوشش‌هاي اين طبقه است؛ طبقه محروم، طبقه گودنشين، طبقه اي كه اين نهضت را به ثمر رساند و توقعي هم نداشت.

من شما طبقه گودنشينان را از آن كاخ نشينان بالاتر مي دانم؛ اگر آن‌ها لايق اين باشند كه با شما مقايسه بشوند. من وقتي كه در انقلاب مي ديدم كه يك پيرمردي از آن گودنشينها از آن منزل محقر خرابه بيرون مي آمد و مي گفت كه ما با بچه هاي‌مان صبح كه مي شود مي رويم براي تظاهرات، [مباهات مي كردم].

يك موي شما بر همه آن كاخ نشين‌ها و آن‌هايي كه در اين انقلاب هيچ فعاليتي نداشتند، بلكه كارشكني هم تا آن اندازه كه مي‌توانستند مي‌كردند و الان هم هر مقدار كه بتوانند مي كنند، يك موي شما بر همه آنها ترجيح دارد؛ بلكه مقايسه يك موي شما با آنها نبايد صحيح باشد.

شما اين انقلاب را به ثمر رسانديد و گروه‌هايي كه در سرتاسر اين كشور اين انقلاب را به ثمر رساندند، همان زن و مرد محروم [بودند] و همان‌هايي كه مستضعف هستند و‌ كاخ نشين‌ها آن‌ها را استضعاف مي كنند و اين‌ها ثابت كردند كه كاخ نشين‌ها هستند كه ضعيفند و پوسيده اند و براي اين ملت هيچ كاري نكرده‌اند و نخواهند كرد.

صحيفه امام - جلد چهاردهم - صفحه 261 -  سخنراني در جمع اقشار مختلف مردم جنوب تهران

/انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار