آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۵۰۷۹

احمدی: ۲ باخت تیم‌ملی رضایت‌بخش نیست/ مردم نگران هستند

معاون وزیر ورزش و جوانان کشور به شکست تیم ملی فوتبال ایران مقابل عراق در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر واکنش نشان داد.

 به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، عبدالحمید احمدی، معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان در نخستین همایش کمیسیون اخلاق ورزش درباره شکست تیم ملی مقابل عراق اظهارداشت: نتیجه تیم ملی جای بررسی‌های دقیق‌تر و فنی‌تر دارد.‌ ما در بازی با عراق نتیجه خوبی نگرفتیم علیرغم آنکه تیم حریف هم برتری خاصی نسبت به ایران نداشت و بر اثر یک غفلت شکست خوردیم.

وی افزود: دو باخت پیاپی رضایت بخش نیست و مردم نگران هستند و امیدواریم فدراسیون ارزیابی دقیق‌تری از وضعیت تیم ملی داشته باشد.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: برای وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک صعود به جام جهانی خیلی مهم است و اقدامات لازم صورت می‌گیرد تا تیم ملی به جام جهانی برود.

احمدی درباره عدم حضور مارک ویلموتس سرمربی تیم ملی در ایران پس از شکست مقابل عراق گفت: مسئولیت این موضوع با فدراسیون فوتبال است و این فدراسیون باید درباره عدم حضور سرمربی تیم ملی در ایران پس از شکست اخیر پاسخ بدهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۴
پیشنهاد میکنم یکی یه تیله بدید به بچه های تیم ملی برند تیله بازی کنند.
حیف بودجه برای این تیم
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار