آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۵۴۸۶

گریزمان: به حضور در بارسلونا افتخار می‌کنم

آنتوان گریزمان، ستاره فرانسوی بارسلونا، معتقد است که بازی کردن در این تیم کار آسانی نیست و او به مرور زمان بهتر خواهد شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، آنتوان گریزمان در تابستان و پس از کش و قوس های فراوان از اتلتیکو مادرید به بارسلونا پیوست. این ستاره فرانسوی اما تا به اینجا نتوانسته عملکرد درخشانی در ترکیب بلوگرانا ارائه دهد. هر چند که گریزمان در فصل جدید آمار 4 گل و 3 پاس گل را تا به اینجا ثبت کرده اما با این وجود هواداران بارسا انتظار بیشتری از او دارند.

گریزمان اما معتقد است که بازی کردن در بارسلونا کار آسانی نیست. او در این باره گفت: "  این آسان ترین مکان برای بازی کردن نیست. من به یک باشگاه جدید و متفاوت با تاکتیک های تازه پا گذشته ام. با این وجود باید به سختی تلاش کنم. به طور کلی به حضور در بارسلونا افتخار می کنم. تیم به من اعتماد دارد و من هم باید اعتماد آن ها را جلب کنم. مطمئنا در آینده آماده خواهم شد."

گریزمان در ادامه گفت: "من یک بازیکن در خدمت تیم هستم و همیشه سعی می کنم که حرکت بقیه بازیکنان را مدیریت کنم. به طور کلی سعی می کنم که برای هم تیمی هایم مفید باشم و چه بهتر که در گلزنی نیز موفق باشم اما قطعا زدن گل هدف اصلی من نیست. من تنها با گرفتن سه امتیاز در هر بازی خوشحال می شوم."

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار