آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۷۱۳۵

واکنش رسانه کروات به حضور برانکو در تیم ملی فوتبال ایران

سایت «siol» در کشور کرواسی به خبر مربیگری برانکو ایوانکوویچ در تیم ملی ایران واکنش نشان داد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، از صبح امروز رسانه‌های داخلی کشورمان بحث حضور برانکو ایوانکوویچ در تیم ملی فوتبال کشورمان را مطرح کردند. موضوعی که پس از آن با واکنش فدراسیون فوتبال همراه شد و امیرمهدی علوی  سخنگوی فدراسیون فوتبال از ادامه همکاری فدراسیون با مارک ویلموتس صحبت کرد. هر چند که در بیانیه فدراسیون فوتبال این موضوع نه تایید و نه تکذیب شده است.

با این حال سایت «siol» کرواسی با پرداختن به این موضوع درخصوص حضور مجدد برانکو در تیم ملی ایران نوشت: برانکو دوباره سرمربی ایران می‌شود؟

در ادامه این گزارش، سایت کروات اعلام کرد که فدراسیون فوتبال ایران قصد دارد با مارک ویلموتس، همکاری خود را پایان دهد و انتظار می‌رود  برانکو ایوانکوویچ، سرمربی ۶۵ ساله و سابق تیم ملی ایران دوباره هدایت این تیم را برعهده بگیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار