اختصاص اعتبار 23 ميليارد ريالی به طرح هاي پژوهشي استان اصفهان
به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، مرادعلي صدر در مجمع عمومي ساليانه صندوق پژوهش وفناوري استان اصفهان گفت: اين صندوق در چهار سال گذشته از 133 طرح واصله،113 طرح هماهنگ با ضوابط صندوق را گزينش و 81 طرح پژوهشي، کاربردي و دانش بنيان را مورد تصويب قرار داده است.
وي با اشاره به اينکه توسط اين صندوق چندين فقره ضمانتنامه پژوهشي صادر شده است، گفت: صندوق پژوهش وفناوري استان اصفهان در يک طرح ريسک پذير نيز مشارکت حقوقي داشته است که بهره برداري از طرح مورد اشاره در دهه فجر انقلاب اسلامي سال گذشته با موفقيت آغاز شده است.
صدر آمادگي اين صندوق براي همکاري با پژوهشگران و دارندگان طرح هاي دانش بنيان موجه را اعلام کرد و ادامه داد: علاقه مندان مي توانند براي کسب اطلاعات به سايت صندوق به آدرس www.irtf.ir مراجعه کنند.
گفتني است، صندوق پژوهش و فناوري استان اصفهان بر اساس ماده 100 برنامه سوم توسعه و تاکيد مجدد در ماده 45 برنامه چهارم توسعه با مشارکت 6/44 درصد دولت و سازمان هاي دولتي و 4/55 درصد بخش خصوصي، جهت حمايت از طرح هاي دانش بنيان و فعاليت هاي پژوهشي، علمي و فناوري تاسيس شده است./انتهاي پيام/