کد خبر:۸۰۸۱۱۳

گفت و شنود/ پنج هشت‌تا؟!

از طرف پرسیدند؛ پنج هشت تا، چند میشه؟ گفت؛ میخوای بخری یا میخوای بفروشی؟!

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، روزنامه «کیهان» در گفت و شنود خود نوشت:

گفت: آقای رئیس‌جمهور گفته است: «من روز جمعه فهمیدم بنزین سهمیه‌بندی شده است»!

گفتم: ولی خودشان اعلام کرده بودند که سهمیه‌بندی بنزین و افزایش قیمت آن مصوبه سران سه قوه بوده است. مگر آقای روحانی رئیس‌جمهور و یکی از سران سه قوه نیست؟!

گفت: ایشان می‌گوید؛ «موضوع بنزین را به وزیر کشور و شورای امنیت کشور واگذار کرده بودم، گفتم این مصوبه ماست؛ اجرایش با شما و صدا و سیما»!

گفتم: خُب مطابق اصل ۱۷۶ قانون اساسی ریاست شورای امنیت کشور هم بر عهده رئیس‌جمهور یا کسی است که از طرف رئیس‌جمهور تعیین شده است، چطور ایشان خبر نداشته؟!

گفت: اصل طرح را که قابل قبول است برای خودش برداشته و می‌گوید کار من بوده، ولی قسمت بَد آن که نحوه اجرای طرح بوده است را به گردن دیگران ‌انداخته! و می‌فرمایند خبر نداشته‌اند!

گفتم: از طرف پرسیدند؛ پنج هشت تا، چند میشه؟ گفت؛ میخوای بخری یا میخوای بفروشی؟!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار