آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۸۵۴۳

حاشیه دیدار رئال-بارسا شکل جدیدی به خود گرفته است

سونامی دموکراسی از زمان زندانی شدن سیاستمداران کاتالونیا، مسئول بسیاری از تظاهرات بوده است. به نظر می‌رسد که آن‌ها برای تاریخ ۱۸ دسامبر نیز برنامه ویژه‌ای برای تظاهرات داشته باشند؛ هرچند که هنوز جزئیات دقیقی در این باره منتشر نکرده اند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، عوض شدن تاریخ ال کلاسیکو تغییری در اهداف جنبش سونامی دموکراسی ایجاد نکرده است. آن‌ها همچنین بر این باور هستند که دیدار بارسلونا و رئال مادرید فرصتی مناسب برای ارسال پیام شان به جهانیان است.

سونامی دموکراسی از زمان زندانی شدن سیاستمداران کاتالونیا، مسئول بسیاری از تظاهرات بوده است. به نظر می‌رسد که آن‌ها برای تاریخ ۱۸ دسامبر نیز برنامه ویژه‌ای برای تظاهرات داشته باشند؛ هرچند که هنوز جزئیات دقیقی در این باره منتشر نکرده اند.
 
آن‌ها در این باره توئیتی منتشر کرده اند که در متن آن آمده است: " با زندانیان، تبعید شده ها، بی اختیاری‌ها و عدم تحقق حقوق اساسی، هیچ چیز عادی نیست. در تاریخ ۱۸ دسامبر همه ما در ال کلاسیکو بازی خواهیم کرد. "

لازم به ذکر است که در تاریخ ۲۳ اکتبر کمیته برگزاری مسابقات لالیگا به دلیل نا آرامی‌های حاکم بر کاتالونیا، دیدار ال کلاسیکو را به تعویق انداخت، اما گروه سونامی دموکرات بلافاصله بعد از آن اعلام کرد که تاخیر در برگزاری این دیدار هیچ تغییری در اهداف آن‌ها ایجاد نمی‌کند.
منبع: ورزش 3
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار