
بازگشت سرمربی تیمملی والیبال/ جلسه سرنوشتساز داورزنی
ایگور کولاکوویچ سرمربی تیمملی والیبال کشورمان بامداد امروز به تهرا بازگشت و در اولین اقدام در جلسه با محمدرضا داورزنی شرکت خواهد کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، ایگور کولاکوویچ سرمربی تیم ملی والیبال ایران که پس از اتمام مسابقات جام جهانی به مرخصی رفته بود، بامداد امروز (دوشنبه، یازدهم آذر) به ایران بازگشت.
کولاکوویچ امروز جلسهای با داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال درباره وضعیت تیم ملی و برنامه ملیپوشان برای حضور در مسابقات انتخابی المپیک خواهد داشت.
مسابقات والیبال انتخابی المپیک در آسیا، 17 تا 22 دی ماه سال جاری در جیانگمن چین برگزار خواهد شد و تیم ملی والیبال کشورمان با تیمهای چین، قزاقستان و چینتایپه همگروه است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.