قرص هاي ضد پيري احتمال بارداري زنان را افزايش مي دهد
کد خبر:۸۱۰۸۰

قرص هاي ضد پيري احتمال بارداري زنان را افزايش مي دهد

محققان مركز پزشكي لقاح مصنوعي در آمريكا دريافتند كه قرص هاي هورموني ضد پيري، احتمال بارداري زنان را تا 300 درصد افزايش مي دهد.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از« ديلي اكسپرس»، اين محققان با انجام تحقيق بر روي گروهي از زنان كه براي مقابله با پيري اين قرص ها موسوم به DHEA را مصرف كرده بودند دريافتند كه احتمال بارداري در اين زنان تا 300 درصد افزايش مي يابد.

آنها اظهار كردند كه نقطه اوج احتمال بارداري در زناني كه اين قرص ها را مصرف كرده اند طي 20 تا 30 سالگي است و پس از گذشت 30 سالگي اين احتمال كاهش مي يابد.

آنها با اشاره به اينكه هورمون ضد پيري به نام DHEA در مغز توليد مي شود و يكي از هورمون هاي عمده بدن است، تصريح كردند: با بالا رفتن سن، ترشح اين هورمون كم و كمتر مي شود و در نتيجه قرصي هورموني به همين نام توليد شد تا با پيري مبارزه كند.

اين محققان بيان داشتند: كاهش اين هورمون در زناني كه سن آنها بالا رفته اما در بارداري مشكل دارند و به همين دليل از شيوه لقاح مصنوعي استفاده مي كنند اهميت بسزايي دارد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار