کد خبر:۸۱۰۹۰۳

رونمایی از گزینه اصلی پرسپولیس؛ مهاجم برزیلی در راه تهران؟

پس از جدایی جونیور براندائو از جمع سرخپوشان، مسئولان این باشگاه به دنبال جذب یک مهاجم برزیلی برای تقویت خط حمله پرسپولیس هستند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، عملکرد ضعیف جونیور براندائو در پرسپولیس سبب شد تا عمر حضورش در این تیم کم باشد و پس از ۱۰ هفته از جمع پرسپولیسی‌ها جدا شود.


به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سرخپوشان پایتخت درصدد هستند تا به جای او ۲ مهاجم خارجی جذب کنند، اما با مشکل مالی مواجه هستند. بازیکنان خارجی معرفی شده به باشگاه پرسپولیس قیمت بالایی دارند و جذب ۲ بازیکن خارجی برای این تیم بیش از یک میلیون دلار هزینه دارد و شاید پرسپولیس در نیم‌فصل نتواند بیشتر از یک بازیکن خارجی در خط حمله به خدمت بگیرد.


گزینه اصلی آنها، مهاجم برزیلی به نام جوناتاس است که مدیران پرسپولیس مذاکره با این بازیکن بلند قامت را که سابقه حضور در لیگ‌های فوتبال باشگاهی ایتالیا و انگلیس را دارد آغاز کرده اند و قرار است نیم فصل به این تیم بپیوندد تا بتواند مشکل گلزنی سرخ‌ها را برطرف کند.


همچنین در حالی که پیش از این اعلام شده بود که سرخ‌ها قصد دارند بازیکن ایرانی هم به خدمت بگیرند، اما این خبر تکذیب شد و آن‌ها برنامه‌ای برای جذب بازیکن داخلی ندارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار