ايران در تربيت اورولوژيست زن مقام دوم جهان را دارد
کد خبر:۸۱۰۹۲
معاون آموزشي وزارت بهداشت:

ايران در تربيت اورولوژيست زن مقام دوم جهان را دارد

معاون آموزشي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با بيان اينكه پيشرفت برخي شاخه‌هاي علوم پزشكي در ايران در جهان نمونه است، گفت: ايران در تربيت اورولوژيست زن پس از آمريكا مقام دوم را در جهان به خود اختصاص داده است.

به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، دكتر محققي در مراسم افتتاحيه طرح معرفت در مشهد تصريح كرد: تهيه دست‌نوشته‌هاي علمي كه براساس تجربيات پزشكان و دانشمندان كشورمان تنظيم شده و ارائه مقالات علمي به عنوان مستند براي مراجع بين‌المللي از جمله پيشرفت به دست آمده در سالهاي اخير است.

وي افزود: امروز مي‌توان ادعا كرد که برنامه سند چشم‌انداز 20 ساله در بعضي از رشته‌هاي علوم پزشكي همچون اورولوژي مححق شده است.

معاون آموزشي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با اشاره به برگزاري طرح معرفت خاطرنشان كرد: دستياتي به پيشرفت‌هاي اخلاقي و فرهنگي در جامعه پزشكي در كنار پيشرفت‌هاي علمي ضرورت دارد.

محققي با بيان اينكه استادان محوري ترين نقش را در توسعه علمي و فرهنگي در محيط دانشگاه دارند، افزود: اين نقش بايد در جايگاه خود تقويت و توسعه يافته و حضور استادان در طرح معرفت پذيرفتن اين نقش در دانشگاه ها است.

وي اذعان داشت: جامعه ما يك جامعه متفكر و آزادانديش بوده و انتظار مي‌رود پويايي و آزادانديشي بيش از هرجاي ديگري در دانشگاه‌هاي كشور مشاهده شود.

معاون آموزشي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با بيان اينكه برگزاري طرح معرفت براساس منويات مقام معظم رهبري مبني بر توسعه فعاليت‌هاي فرهنگي و معنوي در كنار توسعه علمي برگزار مي‌شود، خاطر نشان کرد: برگزاري كارگاه هاي تخصصي معرفت‌شناسي، برگزاري دوره‌هاي تربيتي ويژه كودكان و نوجوانان و كلاس‌هاي اخلاق در خانواده براي همسران استادان از جمله برنامه‌هاي اين دوره است./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار