همايش ملي «دانش و امنيت» مهر سال جاري در شيراز برگزار مي شود
کد خبر:۸۱۲۵۸
معاون پژوهشي مركز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري:

همايش ملي «دانش و امنيت» مهر سال جاري در شيراز برگزار مي شود

معاون پژوهشي مركز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري از برگزاري همايش ملي «دانش و امنيت» در روزهاي 24 و 25 مهر امسال در شيراز خبر داد.

دكتر حميد عليزاده در گفت و گو با خبرنگار علمي «شبکه خبر دانشجو»، با اعلام اين خبر گفت: همايش ملي دانش و امنيت با هدف بررسي و کالبدشکافي مؤلفه هاي مؤثر بر توسعه دانش در ناجا و توسعه تعاملات علمي پژوهشي ميان جامعه دانشگاهي و ناجا در گسترش امنيت دانش بنيان برگزار مي شود.

وي افزود: تبيين و ارتقاي جايگاه و سهم ناجا در عرصه هاي علمي کشور و توسعه، دامنه تعامل با سازمان هاي مرتبط با حوزه دانش و نظم و امنيت در سطح کشور از هدف هاي ديگر اين همايش است.

عليزاده ادامه داد: در اين همايش، محورهاي موضوعي در چهار حوزه محيط شناسي دانش پليسي، کارکردشناسي تعاملات علمي در محيط دانش پليسي، اطلاع رساني علمي و امنيت، و آينده و گذشته پژوهي امنيت بررسي مي شود.

معاون پژوهشي مركز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري اظهار داشت: تاکنون نزديک به 200 مقاله از دانشگاه ها و سازمان هاي تحقيقاتي کشور به دبيرخانه همايش ملي دانش و امنيت رسيده است که توسط کميته علمي در شانزده جلسه بررسي و تصميمات لازم درباره تاييد يا عدم پذيرش مقالات اتخاذ شده است.

به گفته وي، مقالات رسيده از کيفيت علمي بالايي برخوردار بوده و قرار است پس از انتخاب برترين مقاله ها براي ارائه در همايش، بقيه مقالات را براي چاپ آماده کنيم.

عليزاده بيان داشت: کميته علمي اين همايش مرکب از تعدادي از دانشمندان کشور است که از دانشگاه هاي مختلف انتخاب شده اند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار