به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بندرعباس، آذرم آذرمي در نشست خبري در جمع خبرنگاران در خصوص تجهيز آزمايشگاههاي موجود در معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان گفت: در حال حاضر در اين معاونت، آزمايشگاههاي ميكروبي، شيمي و دستگاهي وجود دارد؛ كه آزمايشگاه سم شناسي نيز بزودي به اين بخش اضافه ميشود و به اين ترتيب استان در زمينه اندازه گيري سموم مواد غذايي توانمند خواهد شد.
وي هزينه خريد دستگاههاي آزمايشگاهي اين معاونت را يك ميليارد و 200 ميليون ريال عنوان و تصريح كرد: توانايي آزمايشگاههاي اين مركز به حدي است كه قادر به انجام آزمايش بر روي فلزات سنگين نيز هست.
آذرمي با بيان اينکه امکان عرضه و توزيع داروهاي سياه در استان هرمزگان وجود ندارد، افزود: در سال 86 حدود 189 مورد قاچاق دارو در استان صورت گرفت؛ كه هفت مورد آن به دادگاه ارجاع داده شد.
وي در ادامه به طرحهاي در دست اقدام اين دانشگاه اشاره كرد و گفت: طرح ارزشيابي داروخانهها نيز امسال به اتمام ميرسد؛ كه رعايت بهداشت، نحوه برخورد با بيماران و ميزان وسعت و استاندارد ساختمان داروخانه از ويژگيهاي ارزشيابي آنها به شمار ميرود.
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي هرمزگان اظهار داشت: طرح PMS با هدف تامين سلامت مردم و طرح نظارت بر شير مدارس و غني سازي آرد به دليل فقر بالاي آهن در استان از ديگر طرحهاي در دست اقدام اين معاونت است.
وي با اشاره به مصرف بالاي كپسول استامينوفن كدئين در سطح كشور، آموزش افراد جامعه با حضور استادان و كارشناسان مجرب را بهترين راه براي كاهش خوددرماني مردم دانست.
آذرمي همچنين بيماران تحت پوشش براي ارائه خدمات را 1352 نفر بيمار تالاسمي، 143نفر بيمار ام. اسي، 94 نفر بيمار هموفيلي، 259 بيمار دياليزي و 143 نفر نيز بيمار پيوندي ذكر كرد.
لازم به ذكر است، بندرعباس داراي پنج داروخانه شبانه روزي است؛ اين در حالي است كه در ديگر شهرستانهاي اين استان بجز شهرستان بستك يك داروخانه وجود دارد./انتهاي پيام/