کد خبر:۸۱۳۹۱۰

مطالبات بازیکنان، دردسر جدید مدیران استقلال بعد از بحران استراماچونی

روز چهارشنبه که خلیل‌زاده در تمرین استقلال حاضر شد، بازیکنان اعلام کردند باشگاه باید به وضعیت مالی‌شان رسیدگی کند.

به گزارش  گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، درحالی که تمام نگاه‌ها معطوف به حل مشکل استراماچونی و بازگشت او به استقلال است، بازیکنان این تیم هم خواهان دریافت مطالبات‌شان شده‌اند. روز چهارشنبه که خلیل‌زاده در تمرین استقلال حاضر شد، بازیکنان اعلام کردند باشگاه باید به وضعیت مالی‌شان رسیدگی کند.

این درحالی است که فتحی ادعا داشت 30 درصد از قرارداد بازیکنان در فصل جاری را پرداخت کرده است ولی آبی‌پوشان بخش عمده این پول را به حساب طلب‌های فصل قبل گذاشته و می‌گویند به صورت میانگین بین 2 تا 10 درصد دریافت کرده‌اند. شاگردان استراماچونی می‌گویند به نیم فصل رسیده‌اند و باشگاه باید 50 درصد از دستمزد فصل‌شان را بپردازد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار