آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۴۹۴۹

پیشنهاد جالب یوونتوس به منچستر برای پوگبا

یوونتوس برای جذب پل پوگبا از یونایتد پیشنهادی ۶۰ میلیون یورویی به علاوه امره جان را ارائه داده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، روزنامه ایتالیایی توتواسپورت باشگاه منچستریونایتد در مذاکرات خود با یوونتوس درباره انتقال پل پوگبا پیشنهاد جالبی دریافت کرده است که شاید باعث جدایی این بازیکن در زمستان شود.

بر اساس این گزارش، یوونتوس حاضر شده است که برای جذب ستاره فرانسوی 60 میلیون یورو پرداخت کند و امره جان هافبک آلمانی خود را نیز به منچستریونایتد انتقال دهد.

پوگبا مدتی است ناراحتی خود از شرایطش در یونایتد را علنی کرده و بازگشت به تیم سابقش در ایتالیا، یوونتوس، برای او بدون شک خبر خوشحال‌کننده‌ای خواهد بود.

پوگبا روز یکشنبه در جریان شکست 2-0 یونایتد مقابل واتفورد در نیمه دوم به عنوان بازیکن تعویضی به میدان رفت. این در حالی است که او حدود سه ماه به دلیل مصدومیت از ناحیه ساق پا نتوانسته بود برای شیاطین سرخ بازی کند. قرارداد پوگبا با یونایتد تا 18ماه دیگر مهلت دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار