کد خبر:۸۱۵۱۲۳

فیده ایران را در بین ۶ کشور برتر در رشد آماری شطرنج قرار داد

فدراسیون جهانی شطرنج (فیده) در پایان سال ۲۰۱۹ آماری از رشد شطرنج در کشور‌های مختلف منتشر کرد که ایران در بین ۶ کشور برتر قرار دارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در سایت فدراسیون جهانی شطرنج (فیده) منتشر شده است در بخش افزایش تعداد شطرنج‌بازان در ۱۲ ماه گذشته، ایران با افزایش ۱۶۰۰ نفری در جایگاه پنجم قرار گرفته است. تیم هند با ۲۶۸۹ در جایگاه نخست و روسیه با ۲۳۷۲ در رده دوم قرار دارند. اسپانیا و فرانسه نیز در رده‌های سوم و چهارم جای گرفته‌اند.

در بخش دیگری از گزارش فیده، به شطرنج بازهای فعال هر کشور در سال ۲۰۱۹ اشاره شده است که ایران با ۵۶۱۱ ورزشکار در جایگاه ششم قرار گرفته است. همچنین در این جدول به شمار ورزشکاران در سال ۲۰۱۸ اشاره شده است که شمار شطرنج بازهای ایرانی نسبت به سال گذشته ۳۶۷ نفر افزایش پیدا کرده است. ایران در سال گذشته، ۵۲۴۴ شطرنج باز فعال داشته است.

روسیه، هند، آلمان، اسپانیا و فرانسه پنج کشور برتر در زمینه شمار شطرنج بازهای فعال در سال ۲۰۱۹ هستند.

همچنین در این گزارش به تعداد شطرنج‌بازهای (فعال و غیرفعال) هر کشور اشاره شده که ایران با ۱۰۷۳۳ شطرنج باز در رده ششم قرار دارد. شمار این ورزشکاران در سال ۲۰۱۸ ، ۹۲۳۵ نفر بود که افزایشی در حدود ۱۵۰۰ نفر برای ایران دیده می‌شود. در این بخش اسپانیا، فرانسه، آلمان، هند و روسیه در جایگاه های اول تا پنجم قرار دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار