علت مرگ مغزي در مبتلايان به آلزايمر كشف شد
کد خبر:۸۱۵۳۲

علت مرگ مغزي در مبتلايان به آلزايمر كشف شد

پژوهشگران موسسه تحقيقات پزشكي سنفورد آمريكا موفق به كشف علت مرگ مغزي در افراد مبتلا به پاركينسون و آلزايمر شدند.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو»، به نقل از آسوشيتدپرس، اين پژوهشگران دريافتند كه انتقال نابهنگام نوعي مولكول گازي شكل و سست موسوم به اكسيد نيتريك يا NO از پروتئين به پروتئين ديگر، موجب وقوع مرگ مغزي در افراد مبتلا به پاركينسون و آلزايمر است.

دكتر استوارت ليپتون، جانشين سرپرست اين تيم تحقيقاتي اظهار كرد: مولكول NO و ساير مولكول هاي مرتبط مي توانند منجر به مرگ يا حيات سلول عصبي شود و با پرش ناگهاني از يك پروتئين به پروتئين ديگر باعث مرگ سلولي شوند.

وي خاطرنشان كرد: يک عكس العملي شيميايي باعث انتقال ناگهاني مولكول NO مي شود كه نتيجه آن اختلال دوگانه در سلول مغزي است.

اين پژوهشگران به اين نتيجه رسيدند كه مغز افراد مبتلا به آلزايمر و پاركينسون حاوي مقدار بيشتري مولكول NO نسبت به مغز ساير افراد است.

لازم به ذكر است، نتايج اين تحقيق در نسخه ماه جولاي مجله سلول مولكولي منتشر شده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار