فوتبال زنان در ايران جايگاه خود را پيدا کرده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۷۴۰
سپ بلاتر:

فوتبال زنان در ايران جايگاه خود را پيدا کرده است

سپ بلاتر، رئيس سوئيسي فيفا معتقد است فوتبال زنان اکنون در تمامي فرهنگ ها از جمله ايران جايگاه خود را پيدا کرده است.

به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، سپ بلاتر که روز شنبه در کنفرانس خبري پيش از ديدار فينال جام جهاني فوتبال زنان زير 20 سال آلمان سخن مي گفت با اعلام اين مطلب افزود: شرکت تيم فوتبال دختران ايران در بازي هاي المپيک جوانان سنگاپور نشان مي دهد که فوتبال زنان بايد چگونه باشد، چون آنها هم حق بازي کردن دارند.

بلاتر با اشاره به تفاوت هاي فوتبال و ديگر رشته ها در ورزش بانوان گفت: درهندبال، بسکتبال و واليبال اگر از قد و قواره خوبي برخوردار نباشيد، شانسي پيدا نمي کنيد اما همه مي توانند فوتبال بازي کنند چون ضربه زدن به توپ يک حس غريزي است و زنان هم از اين حس برخوردارند.

بلاتر در پايان گفت: ما مي خواهيم فوتبال زنان درهمه جا به رسميت شناخته شود و اين وظيفه اي است که فيفا درجام جهاني 2011 زنان برعهده دارد و فوتبال بانوان در کشورهايي که فکرش را هم نمي کرديم جا افتاده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار