کد خبر:۸۱۷۷۸۳
خبر خوش نقل و انتقالاتی برای باشگاه پرسپولیس
عیسی آل کثیر همه تلاشش را به کار بسته تا بتواند سرخپوش شود. نفتیها با نظر اسکوچیچ سعی در حفظ او دارند و زمان نقل و انتقالات هم کفاف مقدمات فسخ یکطرفه را نمیدهد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پس از پاسخ منفی مدیران صنعت نفت به درخواست رسمی پرسپولیس برای جذب آل کثیر،قرار است تا نماینده سرخپوشان پنجشنبه عازم آبادان شود و در جلسه ای با اسکوچیچ و عیسی زاده شرکت کند تا بلکه رضایتنامه آقای گل فعلی لیگ صادر شود.
عيسي آل كثير همه تلاشش را به كار بسته تا بتواند سرخپوش شود. نفتي ها با نظر اسكوچيچ سعي در حفظ او دارند و زمان نقل و انتقالات هم كفاف مقدمات فسخ يكطرفه را نمي دهد.خط حمله پرسپوليس به شدت نيازمند تقويت است و بايد ديد تكليف اين بازيكن چه خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.