آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۱۱۷۲

چرا تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا درباره ایران سیاسی است؟

کنفدراسیون فوتبال آسیا در حالی درباره سلب میزبانی از ایران تصمیم گرفته که پیش‌تر چشم‌هایش را بر اتفاقات دبی و ریاض بسته بود.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کنفدراسیون فوتبال آسیا در اقدامی غیر ورزشی و سیاسی اعلام کرد که قصد دارد مسابقات نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا را در زمینی بی‌طرف برگزار و ایران را از حق میزبانی محروم کند. این موضوع البته باید در کمیته مسابقات و سپس هیئت اجرایی مورد بررسی قرار بگیرد تا رأی نهایی صادر شود، اتفاقی که گفته می‌شود فردا رخ می‌دهد و مشخص می‌شود که ایران می‌تواند میزبان باشد یا خیر.

اینکه کنفدراسیون فوتبال آسیا در چنین موقعیتی این تصمیم را گرفته جای سؤال دارد و بهانه آن‌ها برای چنین کاری ناامن بودن ایران عنوان شده است. این در شرایطی که وزیر ورزش و جوانان چند روز پیش به صورت کتبی به AFC تضمین امنیتی لازم را داده بود. با این حال کنفدراسیون فوتبال آسیا در نامه‌ای ایران را تهدید به سلب میزبانی کرد، اما چرا این اتفاق رخ داد جای سؤال دارد.

در اینکه تصمیم اخیر کنفدراسیون فوتبال آسیا سیاسی است، شکی وجود ندارد که اگر نبود پیش‌تر شاهد این رفتار AFC در موارد مشابه بودیم. فرودگاه ریاض در تاریخ ۱۴ آبان ۹۶ مورد هدف موشک یمنی‌ها قرار گرفت و ۸ مهر ۹۷ نیز پهپاد‌های یمنی به فرودگاه دبی حمله کردند، اما در هیچ‌کدام از این موارد شاهد برخورد AFC نبودیم و هیچ خبری هم مبنی بر گرفتن میزبانی از عربستانی‌ها و اماراتی‌ها نشد.

نوع برخورد‌های متفاوت و دوگانه کنفدراسیون فوتبال آسیا این باور را تقویت می‌کند که تصمیم آن‌ها در قبال فوتبال ایران فقط جنبه سیاسی داشته و تحت تاثیر لابی‌های سعودی انجام شده است.

مدیران باشگاه‌های پرسپولیس، استقلال، شهر خودرو و سپاهان اعلام کرده‌اند که در اعتراض به این تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا از لیگ قهرمانان آسیا انصراف می‌دهند.
منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار