کد خبر:۸۲۱۵۳
دبير کميته شهروندي شهرداري اصفهان:
شيرابه زباله ناقل بيش از 118 نوع بيماري حاد است
دبير کميته شهروندي شهرداري اصفهان گفت: شيرابه زباله ناقل بيش از 118نوع بيماري حاد بوده و در هر ميلي گرم از آن بيش از 100 ميليون باکتري مضر وجود دارد که سلامت انسان و محيط زيست را به شدت تهديد مي کند.
به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، مهندس بقايي با اشاره به اين که شيرابه، مايع بدبوي ترواش شده از زباله هاست، تصريح کرد: يک ليوان از شيرابه مي تواند يک درخت را به کلي خشک کند.
وي از شهروندان خواست با آبکش کردن پسماندهاي تر، پيش از دفع آنها و تخليه آب موجود در زباله ها از طريق سيستم فاضلاب، از توليد و انتشار شيرابه در محيط جلوگيري کنند.
دبير کميته شهروندي شهرداري اصفهان کم اطلاعي برخي از شهروندان نسبت به مضرات ناشي از اين ماده سمي را عامل توليد و انتشار عوامل بيماري زا در شهر دانست و تلاش در جهت آگاه سازي عمومي را بسيار ضروري قلمداد کرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰