
کد خبر:۸۲۱۹۳۴
استقلال برای تمرین کردن دست به دامن «خورشید» شد
مسئله اصلی در حال حاضر این است که به خاطر بارش شدید برف در ابتدای هفته، زمین استادیوم نفت تهرانسر نیازمند آن است که یا برفروبی شود یا اینکه چند روز صبر کرد تا برف موجود با تابش خورشید آب شود!

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، استقلال مشکل زمین تمرین دارد چون با توجه به بارش برف و باران در تهران، زمین چمن مجموعه انقلاب میتواند دچار افت کیفیت شود.
در همین رابطه پیگیریهای انجام شده زمینه ساز آن شد که مشکل استفاده از زمین چمن نفت تهرانسر حل شود ولی مسئله اصلی در حال حاضر این است که به خاطر بارش شدید برف در ابتدای هفته، زمین استادیوم نفت تهرانسر نیازمند آن است که یا برفروبی شود یا اینکه چند روز صبر کرد تا برف موجود با تابش خورشید آب شده و زمینه مهیای استفاده گردد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.