کد خبر:۸۲۱۹۶۵

گفت‌وشنود/ سیب‌زمینی!

معاون ‌اشراف سپاه اعلام کرد در حمله موشکی سپاه به عین‌الاسد ۱۳۴ تروریست آمریکایی به هلاکت رسیده و ۲۴۵ تروریست دیگر مجروح شده‌اند.

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، روزنامه «کیهان» در گفت و شنود خود نوشت:

گفت: چه خبر؟!

گفتم: معاون ‌اشراف سپاه اعلام کرد در حمله موشکی سپاه به عین‌الاسد ۱۳۴ تروریست آمریکایی به هلاکت رسیده و ۲۴۵ تروریست دیگر مجروح شده‌اند.

گفت: حیوونکی ترامپ که بعد از حمله اعلام کرد هیچ خسارتی ندیده‌ایم! ولی کم‌کم به تلفات و خسارت‌ها ‌اشاره کردند، از ۱۱ زخمی و ۸۰ کشته و حالا معلوم شده تاکنون ۱۳۴ کشته و ۲۴۵ مجروح داشته‌اند.

گفتم: آمریکا چاره‌ای جز انکار نداشت، چون اگر به تعداد نظامیان کشته و زخمی شده اعتراف می‌کرد، برای حفظ آبروی خود مجبور بود دست به واکنش نظامی بزند که نمی‌توانست، بنابراین ترجیح داده به تدریج قضیه آفتابی شود!

گفت: تکلیف نظامیان هلاک‌شده چه می‌شود؟ برای آنها نگران نیست؟!

گفتم: یارو می‌گفت؛ رفیقم رو فرستادم سیب‌زمینی بخره، زیر ماشین رفت و مُرد. پرسیدند؛ حتماً خیلی ناراحت شدی؟ گفت؛ نه! مجبور شدم برای شام ماکارونی درست کنم!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار