افراطي ها بر وزن اخراجي ها
کد خبر:۸۲۲۲۷

افراطي ها بر وزن اخراجي ها

در نظر گرفتن برخي نشانه ها در توليد اين اثر هنري! توسط دست اندرکاران فيلم افراطي‌ها حکايت از آن دارد که اين فيلم تحت تاثير فروش رويايي اخراجي‌ها ساخته مسعود ده نمکي توليد و روانه اکران شده است.

به گزارش گروه پاتوق شيشه اي «شبكه خبر دانشجو»، سايت خانواده اسلامي، شميم نوشت:

چندي است فيلم سينمايي «افراطي ها» به کارگرداني جهانگير جهانگيري و تهيه کنندگي داريوش بابائيان روي پرده سينماها است.

اما در نظر گرفتن برخي نشانه ها در توليد اين اثر هنري! توسط دست اندرکاران فيلم «افراطي ها» حکايت از آن دارد که اين فيلم تحت تاثير فروش رويايي «اخراجي‌ها» ساخته مسعود ده نمکي توليد و روانه اکران شده است.

انتخاب نامي هم وزن اخراجيها، انتخاب بازيگران مشابه (اکبر عبدي، عليرضا اوسيوند،ارژنگ امير فضلي و ....)، عکس‌هاي دسته جمعي اين بازيگران در نقش اراذل و اوباش،استفاده از موقعيت يک روحاني براي ايجاد يک فضاي طنز و البته بي ارتباط با موضوع فيلم و ... نشان از آن دارد که جرقه توليد اين فيلم از زمان توليد اخراجيها زده شده است!

دست اندرکاران توليد فيلم «افراطي ها» آنقدر تحت تاثير فيلم اخراجي‌ها قرار گرفته بودند که حتي در اعلام مراحل اکران اين فيلم، سعي در معرفي تشابهات دو فيلم اخراجيها و افراطي ها داشته اند، که نمونه بارز آن اظهار نظر روابط عمومي اين فيلم در گفتگو با فارس و زمان اکران اين فيلم بود:

«روابط عمومي اين فيلم اعلام كرد: نوروز 88 در حالي فيلم «اخراجي‌ها2» اكران شد كه دو گروه سينمايي براي اكران آن در بحث و جدل بودند و اكران اخراجي‌ها باعث شد تا مؤسسات پخش فيلم‌ به اين نتيجه برسند كه نوروز بهترين فصل اكران فيلم است و حالا در نوروز 89 كه مسعود ده‌نمكي سريالي را براي شبكه 5 آماده پخش دارد، فيلمي تحت عنوان «افراطي‌ها» به عنوان برنامه دوم اكران عيد، بر پرده سينما مي‌نشيند.»

اما شايد يکي از اصلي ترين تفاوتهاي اين فيلم با اخراجيها در اين باشد که دست اندرکاران فيلم افراطي ها، به داشتن قصه بکر و يا حتي قصه تکراري اما داراي ساختار براي توليد اين فيلم فکر نکرده، و اين عاملي است که باعث شده تا تنها بامزگي! بازيگران آن، باعث تحمل کردن فيلم براي مخاطب شود.

اما شايد يکي از اصلي ترين تفاوتهاي اين فيلم با اخراجيها در اين باشد که دست اندرکاران فيلم افراطي ها، به داشتن قصه بکر و يا حتي قصه تکراري اما داراي ساختار براي توليد اين فيلم فکر نکرده، و اين عاملي است که باعث شده تا تنها بامزگي! بازيگران آن، باعث تحمل کردن فيلم براي مخاطب شود

هر چند با گذشت اندک زماني اين بامزگي به لودگي بازيگران منجر مي شود تا جايي که فيلم غير قابل تحمل شده به گونه اي که در ادامه خشم و اعتراض مخاطب نسبت به ديدن چنين فيلمي به راحتي مشهود است.

اما جداي از انتقادات به دست اندرکاران توليد چنين فيلم سخيفي که به راستي توهين به شعور مخاطب با فرهنگ ايراني است، اين روزها موج انتقاد نسبت به بازيگران فيلم همچون اکبر عبدي و اوسيوند نيز در حال افزايش است، به گونه اي که اين منتقدان گله مند حضور هنرمنداني از اين دست در چنين آثاري هستند.

گفتني است اکران چنين فيلم سخيفي در سينما آفريقا که تحت نظر بنياد مستضعفان و جانبازان نيز مي باشد کمي عجيب و قابل تامل است!

/انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار