کد خبر:۸۲۳۸۹۵

گفت و شنود/ نصف بیشتر!

یارو خواب دید که داره درازترین ماکارونی دنیا رو می‌خوره، از خواب که پرید، دید نصف بیشتر بند تنبون خودشو خورده!

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، روزنامه «کیهان» در گفت و شنود خود نوشت:

گفت: از معامله بزرگ قرن چه خبر؟!

گفتم: آمریکا و اسرائیل با عربستان و امارات و عمان و بحرین درباره سرنوشت آینده فلسطین به توافق رسیده‌اند و نام این توافق را معامله بزرگ قرن! گذاشته‌اند!

گفت: آینده فلسطین به این کشورهای اجق وجق و کاسه‌لیس آمریکا و اسرائیل چه ربطی دارد؟! بر فرض که به آمریکا و اسرائیل قول‌هایی داده باشند، چطوری می‌خواهند به آن عمل کنند؟!

گفتم: چه عرض کنم؟! مشکل آمریکا و اسرائیل جبهه گسترده مقاومت است که آنها هم این کشورهای دست‌نشانده را دشمن می‌دانند و با آنها به سختی درگیر هستند!

گفت: پس ترامپ دلش را به چه خوش کرده است که این توافق را معامله بزرگ قرن می‌نامد؟!

گفتم: یارو خواب دید که داره درازترین ماکارونی دنیا رو می‌خوره، از خواب که پرید، دید نصف بیشتر بند تنبون خودشو خورده!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار