کد خبر:۸۲۴۱۰۲

کنایه میثاقی به زنوزی: این مسائل کری هواداری است و نباید گفته شود

مجری برنامه فوتبال برتر در مورد اشتباه هفته گدشته مالک تراکتور در مطرح کردن نام باشگاه پرسپولیس توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، هفته گذشته محمدرضا زنوزی در برنامه فوتبال برتر هنگامی که قصد داشت در مورد باشگاه پرسپولیس صحبت کند به اشتباه نام قدیم باشگاه یعنی پیروزی را به کار برد که این موضوع با واکنش منفی شدید هواداران این باشگاه روبرو شده و اعتراض خود را به گوش مسئولان برنامه رساندند.

محمدحسین میثاقی، مجری برنامه فوتبال برتر دقایقی قبل در توضیح این ماجرا در برنامه‌اش گفت: پرسپولیس با صنعت نفت بازی دارد. اسم این تیم پرسپولیس است، حالا اگر یک موقع اشتباهی می‌شود اشکالی ندارد اما اگر به قصد توهین یا کری اسم دیگری گفته شود خوب نیست! ما هم به مهمان‌های حضوری و تلفنی گفتیم که به قصد تخریب اسم تیمی را عوض نکنند! این‌ها کری هواداری است و نباید گفته توسط مسئولان و در برنامه زنده گفته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار