به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، تصاویری از اظهارات هتاکانه عجیب علی ملاقلی پور خطاب به رهبرانقلاب، کارگردان سریال «کتونی زرنگی» در فضای مجازی منتشر شده که با واکنشهای انتقادی بسیاری از کاربران فضای مجازی روبرو شد. در همین باره شبکه سه سیما بلافاصله بعد از ایجاد این حواشی خبر از توقف پخش سریال جدید این کارگردان داد.
در مطلب منتشر شده از ملاقلی پور وی به طور صریح و علنی رهبر معظم انقلاب را با عباراتی هتاکانه توصیف می کنند که تکرار این اظهارات وقیحانه حتی برای بیان عمق این جسارت توجیهی ندارد.
ساعاتی بعد هم ملاقلی پور که با واکنش کاربران فضای مجازی و البته خبر خروج سریالش از کنداکتور شبکه سه مواجه شده بود، ضمن تائید این اظهارات هتاکانه مطلبی را در صفحه شخصی اش منتشر کرد که متن آن را در ادامه خواهید خواند:
«از دیشب حوالی پخش سریال کتونی زرنگی برخی کامنتها و بحثهای فضای مجازی که گاهی در فضای احساسی رقم میخورد در برخی فضاها دست به دست شده و جوری وانمود شده که گویی بنده با انقلاب اسلامی تضاد دارم!
سابقه مستندسازی بنده نشان میدهد که مدافع جریان انقلاب اسلامی و امام خمینی هستم آن هم به واسطه سالها مطالعات تاریخی سیاسی که علاقه همیشگی بنده است و بارها کتب مختلف در این باب را در صفحه شخصی به علاقهمندان به تاریخ و سیاست و انقلاب اسلامی معرفی کردم.
البته نکات و انتقادات و اختلاف سلیقههای شخصی هم در این موارد دارم اما اینها باعث نمیشود که هیچگاه در مقابل اسلام بایستم. گاهی جدلهای درون انقلاب اسلامی نباید باعث شود دچار دوگانگی شویم. میدانم برخی کامنتها و مطالب بنده تند بوده و باعث ناراحتی طرفداران رهبری شده است که قصد کدورت نداشتم و از این بابت عذرخواهی میکنم.
البته اینقدر توان تشخیص دارم که رخت چرکها را جلوی غریبهها نشویم و با تمام اعتقادات خاص و انتقاداتم بارها در مناظرههای سیاسی شکل گرفته پس از مستند جنجالی راه طی شده که با افراد نهضت آزادی داشتم از آقای خامنهای در مقابل جریانهای کمونیست و لیبرال دفاع کردم که گواه این حرف مناظرههای بنده در دانشگاه شریف و دانشکده پرستاری شهید بهشتی و جشنواره عمار هست. اگر در خانه بحثی شد و صدایم بیرون رفت دلیل بر این نیست که من بیرون خانه ایستادهام...».
اما درباره این ماجرا چند نکته قابل بیان است:
1. صداوسیما جدای از آنکه باید جلوی پخش فیلم ساخته شده این کارگردان بی خرد و البته هتاک را بگیرد.
2. تا چه زمانی باید افرادی که از طریق رسانه ملی به نان و نوایی رسیده و یا شهرتی دست و پا کرده اند علیه اعتقادات یک ملت لب به سخن بگشایند؟ دقت مدیران صداوسیما قرار است چه زمانی کاملا برقرار شود؟
3. چرا نباید گزینش دقیقی در این میان باشد تا معتقدان واقعی به آرمان های اسلام و انقلاب سرکار بیایند و از این طریق تولیدات لازم را داشته باشند. نگاه به صداوسیما به عنوان منبع درآمد یا دریچه کاسبی آفتی است که در برخی اوقات مانند همین موضوع رخ نمایی می کند.
4. این تصور شکل گرفته که برخی به اصطلاح هنرمندان هتاکی را به اوج می رسانند و بعد با تعدیل مواضع و یا سکوت مقطعی دوباره از مواهب صداو سیما بهره می برند. سوال اساسی این است که مدیران صدا و سیما با عقب نشینی های غیرصادقانه هنرمندان پرحاشیه، سادلوحانه قانع می شوند یا فقط تلاش دارند اوضاع کمی عادی شود و نه سیخ بسوزد و نه کباب؟! آینده کاری و نحوه مواجه با ملاقلی پور هتاک جواب این مسایل را به زودی خواهد داد.