کد خبر:۸۲۴۵۲
معاون غذا و داروي وزارت بهداشت:

پرونده‌هاي قاچاق دارو از بيشترين پروند‌ه‌هاي ارجاعي به تعزيرات حكومتي هستند

معاون غذا و داروي وزارت بهداشت گفت: قاچاق دارو و كالاي وارداتي غيرمجاز بيشترين پرونده‌هاي ارجاعي وزارت بهداشت به تعزيرات حكومتي را دارند.

به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر شيباني صبح امروز در مراسم گردهمايي مديران تعزيرات حكومتي و معاونت‌هاي غذا و دارو كه در دانشگاه علوم پزشكي ايران برگزار شد، گفت: بخش غذا و دارو به دليل گستردگي و مسئوليت بالا در بحث محصولات و خدمات بيشتر از ديگر حوزه‌ها نيازمند هماهنگي، تعامل و كمك سازمان هاي برون بخشي از جمله سازمان تعزيرات است.

وي بيان داشت: در مجموعه‌اي كه فعاليت داريم حدود 70 هزار قلم محصولات غذايي را كنترل و دو هزار و 500 دارو را نظارت مي كنيم.

معاون غذا و داروي وزارت بهداشت بيان داشت: از اين محصولات 25 درصد جزء سبد خانوار هستند كه به دليل اهميت بايد در حوزه نظارت به گونه‌اي عمل شود كه اطمينان مردم را جلب كند.

شيباني تصريح كرد: حدود 12 هزار شركت در بخش قضايي، بهداشتي، دارويي و آرايشي فعاليت مي كنند كه بايد به طور دقيق نظارت شوند.

وي گفت: ايجاد قطب در استان‌هاي مختلف با هدف تمركز زدايي انجام شد كه در خيلي از موارد تا 100 درصد مسائل حوزه غذا و موارد بهداشتي در اختيار كامل استان‌ها قرار گرفت.

معاون غذا و داروي وزارت بهداشت گفت: اين قطب‌ها علاوه بر تمركززدايي، استفاده از امكانات و پتانسيل‌هاي برخي از استان‌ها به صورت مكمل را در پي خواهند داشت.

شيباني اختيارات بخش دارو را كمتر خواند و گفت: براي ارائه برخي از بخش‌هاي دارو در زمينه توليد و واردات كه داراي توانمندي هستند در حال برنامه ريزي هستيم.

وي تشكيل كارگروهي با اعضاي وزارت بهداشت و سازمان تعزيرات كه جلسات مداومي را داشته باشند براي حل مسائل بسيار موثر خواند و گفت: قوانين و مقررات حاكم بر قطب علوم دارويي، آشاميدني و غذايي در كميسيون بهداشت مجلس در حال بررسي است.

معاون غذا و داروي وزارت بهداشت ادامه داد: در برخي از موارد برخوردهاي نظارتي مي تواند قهرآميز و در مواردي ارشاد گونه باشد.

شيباني قوانين حاكم بر غذا و دارو، آرايشي و بهداشتي را مربوط به سال 1334 خواند و گفت: طي اين سال‌ها اتفاقات بسياري رخ داده كه نشان از بازنگري در قوانين دارد.

وي بيشترين پرونده‌هاي ارجاعي به تعزيرات حكومتي را مربوط به قاچاق دارو خواند و گفت: وزارت بهداشت در بخش غذايي و بهداشتي- آرايشي نظارت كيفي و در بخش دارويي علاوه بر نظارت كيفي نظارت كمي را برعهده دارد.

معاون غذا و داروي وزارت بهداشت در پايان خاطرنشان كرد: داروي ما رقابت غيراصولي، تشويقي و ترغيبي دارد كه از اين وضعيت راضي نيستيم و با توجه به اصلاح الگوي مصرف بايد به جاي ترغيب و تشويق به فرآيند مصرف داروي منطقي روي بياوريم./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار