جوکوویچ: برای رکوردشکنی هر کاری می‌کنم/ می‌خواهم پدر خوبی باشم
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۴۶۸۰

جوکوویچ: برای رکوردشکنی هر کاری می‌کنم/ می‌خواهم پدر خوبی باشم

نواک جوکوویچ با کسب هشتمین قهرمانی خود در ملبورن استرالیا به هفدهمین عنوان گرنداسلم دوران ورزشی خود دست یافت.
جوکوویچ: برای رکوردشکنی هر کاری می‌کنم/ می‌خواهم پدر خوبی باشم

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، این تنیس باز اهل صربستان با پیروزی 3 بر 2 برابر دومینیک تیم اتریشی و کسب این عنوان قهرمانی، تنها سه عنوان گرنداسلم (جایزه بزرگ تنیس) با راجر فدرر و دو جام با رافائل نادال فاصله دارد.


«جوکر» در حضور هواداران صرب خود در زمین ملبورن پارک گفت: «فکر می کنم برای رسیدن به این رکورد مهم باید هر کاری که می توانم در این فصل و فصل بعدی انجام دهم. این چیزی است که زمان و انرژی‌ام را وقف رسیدن به این هدف کرده‌ام. فکر می‌کنم به سنی دارم می‌رسم که واقعا می‌خواهم زمان بیشتری را با فرزندانم سپری کرده و پدر خوبی برای آنها باشم. به احتمال فراوان باید از تعداد بازی‌هایم کم کنم.»

 

بعد از اوپن استرالیا، رقابت‌های اوپن فرانسه، ویمبلدون و اوپن آمریکا سه گرنداسلم بعدی تنیس هستند که ارزش، اعتبار و جوایز مالی بالایی دارند.

پربازدیدترین آخرین اخبار