
کد خبر:۸۲۵۳۷۵
شجاعیان:طعم برد دربی شیرینتر از سایر بازیها است
هافبک تیم فوتبال استقلال گفت:طعم برد دربی خیلی شیرینتر از بازیهای دیگر است و امیدوارم این طعم را فردا بچشیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، داریوش شجاعیان در حاشیه تمرین امروز تیم فوتبال استقلال اظهار داشت: من امروز به تمرین آدم که بچههای تیم را ببینم، در این مدت روحیه بازیکنان ما خیلی خوب بوده است.
وی افزود: امیدوارم فردا با همین روحیه بازی را ببریم. امیدوارم هواداران هم از تیم حمایت کنند، مطمئن هستم که بازیکنان استقلال توان دو چندان برای تیم میگذارند.بازی حساس است اما امیدوارم استقلال برنده باشد.
هافبک استقلال در خصوص اینکه بهترین دربی این چند سال کدام بوده است گفت: من در این چند سال در چند دربی بازی کردم، دربی که یک بر صفر بردیم بهترین دربی بود. طعم برد دربی خیلی شیرینتر از بازی های دیگر است و امیدوارم این طعم را فردا بچشیم.
وی در خصوص پیشبینیاش از بازی فردا تاکید کرد: فقط امیدوارم برد با استقلال باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.